انتخاب دکتر منوچهر جهانیان و آقای سید محمود حسینی به عنوان جهادگر نمونه کشوری در آیین گرامیداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

با حضور رییس جهاددانشگاهی، جهادگران نمونه کشوری در مراسم گرامیداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی معرفی و تقدیر شدند.

۱۶ مردادماه در مراسم بزرگداشت چهل و سومین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که با حضور دکتر حسن مسلمی‌نائینی رییس جهاددانشگاهی و مسؤولان لشکری و کشوری، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی در پژوهشگاه رویان برگزار شد، جهادگران نمونه کشوری معرفی و از آنان تقدیر بعمل آمد.

دکتر منوچهر جهانیان، معاون فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان عضو نمونه هیأت علمی آموزشی و آقای سیدمحمود حسینی، مدیر حراست دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان مدیر نمونه حراست، انتخاب شدند.